Kausityöntekijöitä maatalousalalleEtsitkö kausitöitä ulkona tehtävien töiden parissa? Mikäli maatalouden monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, olet valmis käärimään hihasi ja paiskimaan töitä, meillä on sinulle hommia tarjolla!

Töitä löytyy sekä vihannes-, marja- ja puutarha-alan työtehtävien parista. Työtehtävät vaihtelevat sesongin edetessä. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee! Ethän säikähdä vaihtelevia sääolosuhteita tai ripeää työtahtia, vaan tartut reippaasti työhön käsiksi kelissä kuin kelissä.

Edellytämme työntekijöiltä täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä joustavuutta työaikojen ja -tehtävien suhteen. Traktorin ajotaito on iso etu!

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työtä on luvassa koko sesongiksi.

Mikäli sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto, intoa alkutuotannon työtehtäviä kohtaan sekä huolellinen työote, laita hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta tulemaan!

Lisätietoja työstä voit kysyä sähköpostilla asiakaspalvelu@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Lähetä hakemus!